Platforma de streaming Netflix a devenit o sursă principală de divertisment pentru milioane de oameni din întreaga lume. Cu o gamă variată de filme disponibile, unele producții au reușit să atragă atenția și să devină rapid printre cele mai vizionate. În acest articol, vom explora topul 10 al filmelor Netflix cele mai vizionate vreodată, oferindu-ți o incursiune în lumea cinematografiei pe micul ecran.

1. „Extraction” (2020):

„Extraction,” un film de acțiune exploziv, ocupă primul loc în topul celor mai vizionate filme de pe Netflix. Cu Chris Hemsworth în rolul principal, acest thriller plin de adrenalină urmărește un mercenar plătit să recupereze fiul răpit al unui criminal internațional.

2. „Bird Box” (2018):

Cu Sandra Bullock în rolul principal, „Bird Box” a captivat publicul cu o poveste post-apocaliptică în care supraviețuirea este legată de abilitatea de a nu vedea creaturi misterioase. Filmul a generat un val de discuții și a devenit rapid un fenomen cultural.

3. „The Irishman” (2019):

Regizat de Martin Scorsese, „The Irishman” a atras atenția cu distribuția sa impresionantă, inclusiv Robert De Niro, Al Pacino și Joe Pesci. Povestea epopeică a unui șofer de camion care devine asasin pentru mafie a primit laude critice și a fost urmărit masiv pe Netflix.

4. „6 Underground” (2019):

Cu Ryan Reynolds în rol principal și regia lui Michael Bay, „6 Underground” este un film de acțiune exploziv și plin de umor. Un grup de agenți secreți simulează moartea pentru a lupta împotriva criminalității fără constrângeri legale.

5. „Enola Holmes” (2020):

„Enola Holmes” a adus o perspectivă fresh asupra universului lui Sherlock Holmes, concentrându-se pe sora sa mai mică, Enola, interpretată de Millie Bobby Brown. Filmul a atras atenția prin abordarea sa contemporană și interpretarea energică a personajelor.

6. „Spenser Confidential” (2020):

Mark Wahlberg joacă în „Spenser Confidential,” un film de acțiune și mister în care un fost polițist încearcă să dezvăluie adevărul despre o conspirație de amploare. Filmul a devenit rapid un hit pe Netflix datorită intrigii sale și a distribuției talentate.

7. „The Old Guard” (2020):

„The Old Guard” aduce o notă de fantezie în topul filmelor Netflix. Charlize Theron joacă în acest film despre un grup de mercenari imortali, explorând dileme morale și acțiunea spectaculoasă.

8. „Murder Mystery” (2019):

Adam Sandler și Jennifer Aniston se reunesc în „Murder Mystery,” o comedie polițistă plină de suspans. Filmul a fost bine primit de public și a devenit unul dintre cele mai vizionate filme de pe Netflix.

9. „Dolemite Is My Name” (2019):

Eddie Murphy revine în forță cu „Dolemite Is My Name,” o dramă biografică despre Rudy Ray Moore, un comediant care devine un fenomen în industria filmului exploitation. Performanța lui Murphy a fost lăudată, iar filmul a fost un succes pe Netflix.

10. „The Kissing Booth” (2018):

Adaptat dintr-un roman, „The Kissing Booth” este o comedie romantică care a devenit rapid una dintre cele mai vizionate producții de pe Netflix. Povestea plină de romantism și umor a cucerit publicul din întreaga lume.

Concluzie:

Aceste filme nu au fost doar vizionate masiv, dar au și adus un impact semnificativ în lumea cinematografiei. Diversitatea genurilor și calitatea producțiilor au contribuit la succesul acestor filme pe platforma de streaming Netflix, demonstrând că cinema-ul de calitate poate să strălucească și pe micul ecran.